از قدیم گفته‌اند اگر اولین کاری که باید هر روز صبح انجام بدهی، این باشد که قورباغه زنده‌ای را قورت بدهی در بقیه روز خیالت راحت خواهد بود که سخت‌ترین و بدترین اتفاقی را که ممکن است در تمام روز برایت پیش بیاید پشت سر گذاشته‌اید.قورباغه شما در واقع بزرگترین و مهم‌ترین کاری است که باید انجام بدهید. همان کاری که اگر الآن فکری به حالش نکنید به احتمال زیاد همین طور برای انجام ان تنبلی خواهید کرد. ضمناً کار موردنظر همان کاری است که انجام آن در حال حاضر می‌تواند بیشترین تأثیر مثبت را در زندگی شما بگذارد.

قدیم‌ها همچنین گفته‌اند:اگر قرار است دو تا قورباغه را بخوری اول آن یکی را که زشت تر است بخور!»حرف آخر این است:اگر باید قورباغه زنده‌ای را بخوری هیچ فایده‌ای ندارد که مدت زیادی بنشینی و به آن نگاه کنی».با مطالعه و بررسی هرچه بیشتر در مورد مردان و زنانی که درآمد بهتری داشته وسریع‌تر پیشرفت کرده‌اند ویژگی (عمل‌گرایی) به عنوان بارزترین و پایدارترین رفتاری که آنها در هر کاری از خود نشان می دهند خودنمایی می کند. افراد موفق و مؤثر کسانی هستند که مستقیماً به سراغ کارهای اصلی خود می‌روند و خود را موظف می کنند تا به طور مداوم و بدون آنکه ذهنشان منحرف شود به انجام آن کارها ادامه دهند تا آنها را به اتمام برسانند.

(شکست در عمل) یکی از مهمترین مشکلاتی است که امروزه در سازمان‌ها به چشم می‌خورد. بسیاری از مردم مشغله را با موفقیت اشتباه می‌گیرند. این قبیل افراد مدام حرف می‌زنند، مرتب جلسه تشکیل می دهند و برنامه های فوق‌العاده‌ای را طرح ریزی می‌کنند،‌اما در نهایت کار مفیدی انجام نمی دهند و به نتایج مطلوب دست پیدا نمی‌کنند.حداقل ۹۵ درصد از موفقیت شما در زندگی و کار بستگی به عادت‌های مختلفی دارد که به مرور زمان کسب می‌کنید،‌عادت تعیین اولویت‌ها، غلبه بر تنبلی مداومت در انجام مهم‌ترین وظایف یک مهارت ذهنی و جسمی است.یکی از به اصطلاح بزرگ‌ترین رازهای موفقیت این است که شما واقعاً می‌توانید درخودتان یک «اعتیاد مثبت» نسبت به لذتی ایجاد کنید که از اطمینان، اعتماد و قابلیت حاصل از موفقیت ناشی می‌شود وقتی این اعتبار را درخود ایجاد کردید آن وقت بدون آنکه حتی دربارة آن فکر کنید زندگی خود را به نحوی سر و سامان خواهید داد که مدام کارها و پروژه‌های بزرگ‌تری را آغاز کنید و به انجام برسانید.

دانلود با لینک مستقیم:

دانلود بخش اول (حجم: ۱۰.۹MB)

دانلود بخش چهارم (حجم: ۱۱.۶MB)


منبع : http://audiolib.ir