راز موفقیت اول : گاهی لازم است به ندای درونتان عمل کنید.
آن فولن وایدر، سردبیر ارشد Marie Claire
گاهی وقت ها فقط باید ایمان داشته باشید و پیش بروید.
گاهی وقت ها فقط باید ایمان داشته باشید و پیش بروید. زمانی که من مسئول افزایش رتبه ها بودم، گاهی در جلسه ها فکر می کردم اینجا ما واقعا نیاز به یک تصمیم گیری داریم و کمی بعد فهمیدم این من هستم که باید تصمیم بگیرم. رهبری عبارت است از اعتماد به نفس و قاطعیت. البته اینکه تصمیمی بگیرید که از آن مطمئنید بهتر است ولی گاهی هم ممکن است -در حقیقت لازم است- تصمیماتی را بگیرید که ۱۰۰ درصد از آن مطمئن نیستید. هرچه بیشتر این کار را بکنید با ندای درونتان راحت تر خواهید بود.
راز موفقیت دوم: عمیقا گوش کنید.
کیتی ری مدیر عامل TechStars بوستون و بنیانگذار Project 11
ری، که به عنوان یکی از خلاق ترین های سال ۲۰۱۳ نامیده شده، مجبور بوده که یاد بگیرد چگونه یک شنونده واقعی باشد، چرا که به عنوان یک سرمایه گذار، برد و باخت او به مهارت های شنیداری اش بستگی دارد.
او می گوید: “وقتی تیم کوچکتر است، می توانید تغییرات را به سرعت ایجاد کنید، چون همه در یک اتاق با هم نشسته اید و در حالیکه نگاه تان به یکدیگر است صحبت می کنید… همچنان که تیم ها بزرگتر می شوند، من مجبورم بسیار مراقب مشاوره هایی که می دهم باشم. کیتی ری هرچه بیشتر و عمیق تر گوش کنید، بیشتر میفهمید در اطرافتان چه خبر است و بهتر می توانید تصمیم بگیرید.
راز موفقیت سوم: به اشتباهاتی که انجام می دهید توجه کنید.
ریچل اسکلار، بنیانگذار Change The Ratio و Li.st
ریچل اسکلار
رهبری اکتسابی است نه غریزی و از طریق تامل و تفکر در تجربیاتتان به دست می آید.
در مورد اینکه انسان ها رهبر متولد می شوند، رهبری در طبیعت آدم هاست و غیره، بسیار صحبت شده. من فکر می کنم این یک افسانه است. تجربه به من می گوید که اگر شما به کارهای اشتباهی که مرتکب می شوید دقت نکنید، پس در حال تکامل و یادگیری نیستید. باید بگویم که رهبری مهارتی اکتسابی است. می تواند آموخته شود و اتفاقا باید آموخته شود. رهبری چیزی است که شما همیشه در حال یادگیری و تکامل آن هستید، آن هم از طریق تعمق در پیدا کردن راه هایی که می توانستید در آنها بهتر عمل کنید. کار با کسانی که فکر می کنند رهبر زاده شده اند، احتمالا وحشتناک خواهد بود.
راز موفقیت چهارم: اعتبار خودتان باشید.
دانای رینگلمن یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل Indiegogo
از اینکه خودتان و مال خودتان باشید نترسید. فکر نکنید که رهبر بودن شامل یک سری دستورالعمل ها ست. رهبر بودن در واقع به این معنی است که خودتان باشید و از همان جا صحبت کنید، از همان جا بازخورد داشته باشید و عقایدتان را ابراز کنید. این دلیلی است که مردم دنباله رو شما می شوند. رهبر بودن دستورالعمل ندارد، سعی کنید خودتان باشید و اعتبار خودتان را داشته باشید.
رینگلمن به ما می گوید که از تغییر نقش های اش در Indiegogo درس گرفته و متوجه شده که قدرت تماما عبارت است از توانایی نفوذ حقیقی در مردم و تاثیر گذاری در زندگی آنها. “و این چیزی است که با مقام یا موقعیت به دست نمی آید… رهبران واقعی کسانی هستند که از صمیم قلب می خواهند خودشان باشند.
راز موفقیت پنجم: سوال بپرسید.
مونیف کلارک، بنیانگذار و مدیر عامل لباسهای سایز بزرگ Monif C
بعد از پشت سر گذاشتن سال پرفروش ۲۰۱۳، کلارک دید که تیم کاری شرکت خیلی با هم صحبت نمی کنند، چون کار آنها ایجاب می کرد که سرشان دائما پایین باشد. وقتی کلارک متوجه این موضوع شد از بچه های تیمش خواست تا اگر فکر می کنند در بخش هایی از شرکت تغییراتی در جهت بهبود لازم است به او بگویند. به این ترتیب شغل شان آسان تر خواهد شد و به رشد شرکت کمک خواهد کرد.
از کارمندان تان بپرسید چه نیاز هایی دارند، آن ها خودشان به شما نمی گویند.
رهبری پرسیدن سوالات زیاد است. من یاد گرفته ام که بین همه مشتریان، کارمندان و سهامداران ما، اولین کارِ من پرسیدن سوالات زیاد [از تیمم] است، به این ترتیب من می توانم به آنها خدمت کنم. آنها هستند که محصولات ما را می پوشند و با مشتریان مستقیما برخورد دارند و در حالی که من سکان دار کشتی هستم، آن ها موتور و پروانه کشتی هستند. من باید پاسخگوی نیاز آنها باشم و اغلب این افراد آنقدر مشغول و گرفتار کارشان هستند که حتی نمیتوانند نیازهایشان را بیان کنند.
راز موفقیت ششم: رهبری بیشتر یک سفر پنهانی است.
جودی پوروفسکی، بنیانگذار و مدیر عامل Avelist
او می گوید: بیشترین کارهای رهبری در پشت در های بسته اتفاق می افتد. به همین خاطر زندگی یک رهبر در حقیقت کاملا پنهانی است. باید که اینطور باشد. گفتگو با یک کارمند، تصمیمات سختی که در جلسه هیئت مدیره گرفته می شود، افکاری که نیمه شب در تخت خواب به ذهن می رسد… با اینکه برخلاف تصور ماست، چون ما رهبران را چهره هایی بسیار مردمی می شناسیم.
رهبری بیشتر یک ماجراجویی پنهانی است.
“من فکر می کنم یکی از بزرگترین جاهایی که من این درس را در آن آموختم از طریق روابط شخصی با رهبران دیگر بوده. به خصوص روابطی که فرای روابط کاری شکل می گیرند و در حقیقت دوستی هایی عمیق بوده اند. جایی که سطح اعتماد و رفاقت بسیار بالا ست.”
“یک بار را به طور خاص به یاد دارم، در اوایل دوستی با رهبر یکی از استارت آپ های محبوب بودم. یک طور هایی به این مدیر عامل اعتقاد داشتم و اخیرا هم مقاله ای در مورد دستاوردهای با شکوهش خوانده بودم. به یاد دارم که درست بعد از خواندن آن مقاله این گفتگو رخ داد. او درباره ی ناراحتی های اداری اش و همچنین کسانی صحبت کرد که لازم است اخراج شوند. من بُعد کامل دیگری از رهبری او را دیدم که چگونه این مشکلات را به عهده می گیرد و پنهانی حل و فصل می کند. من فهمیدم این مسائلی که وقت و انرژی و احساسات زیادی می گیرند -و این چیزی است که ما را رهبر می کند- عموما در خفا اتفاق می افتند.
راز موفقیت هفتم: در شرایط خوب و بد فروتن باشید.
بروک مورلند، مدیر بازاریابی در Gett و از بنیانگذاران Fashism
من فکر می کنم برای اینکه رهبر خوبی باشید، واقعا لازم است که فروتنی را بیاموزید. فروتن باشید تا هنگامی که همه چیز به خوبی و خوشی پیش می رود به زیر دستان خود اعتبار بدهید و هنگامی که همه چیز به هم ریخته است مسئولیت آن را شما به عهده بگیرید. سخت است ولی من فکر می کنم خودپسند نبودن چیزی است که مردم به آن احترام می گذارند و تحسین می کنند.
یک رهبر خوب تقصیر ها را به گردن می گیرد و پیشرفت ها را نتیجه زحمات کارمندانش اعلام می کند.
راز موفقیت هشتم: گوش کردن مهمترین بخش کار شما است.
جسان کالینز، سردبیر ارشد مجله mental_floss
رهبری عمدتا در مورد گوش دادن است. اگر شما نتوانید به نیاز های اعضا پاسخ دهید، نمی توانید تیمی به وجود بیاورید که پیشرفت کند. مردم همیشه درباره نیاز های شان مستقیما صحبت نمی کنند. پس شما اگر نتوانید مستقیما بشنوید نمی توانید به تقاضای مخاطب تان پاسخ دهید، و نمی توانید از حرف هایی که در بازار زده می شود هم چیزی بفهمید.
راز موفقیت نهم: شما مجبور نیستید همه ی پاسخ ها را بدانید.
کاترین فینی، بنیانگذار و مدیر عامل (digitalundivided (DID
بیشتر مردم فکر می کنند رهبران یک جور هایی عقل کل هستند، اما حقیقت این است که ما اغلب جواب ها را نمی دانیم. تفاوت در این است که رهبران به حسشان اعتماد می کنند تا آن ها را به سمت پاسخ درست هدایت کند.
راز موفقیت دهم: رهبری واقعی یعنی خدمت رسانی
بینتا نایامبی براون، وکیل و عضو ارشد Mossavar-Rahmani در مدرسه ی Harvard Kennedy
اکثر مردم درک نمی کنند که رهبری اساسا خدمت رسانی است، کشتن خود و در مقابل عشق به دیگران باید به شکل بالقوه در نهادشان باشد. رهبری یک مسئله شخصی نیست، چیزهایی نیست که می توانیم به دست بیاوریم یا مصرف کنیم، بالاتر بردن خودمان از دیگران نیست، خودخواهی هم نیست. رهبری یعنی پایین آوردن خودمان به شکلی که سازمان ما و تمام کسانی که با ما کار می کنند بتوانند به گونه ای رشد کنند که ارزش های اقتصادی و اجتماعی بیافرینند. رهبری یعنی خودت را بگذار و برای منافع همه تلاش کن.
زمانی که من مشغول خدمت رسانی هستم، نمیتوانم کمک کنم یا دلسوز باشم. وقتی که نیستم، خسته و ناامید می شوم، سنگدل تر می شوم و کمتر می توانم ببخشم و بگذرم. این یکی از بزرگترین تجربیات من است که پس از ترک وکالت بدست آوردم. چگونه رهبرانی که صاحب کسب و کار های ناکارآمد شده اند، مدتی است که خودشان را در جایگاهی که به نفع همه هست نمی گذارند.
منبع: