آیا از کار کردن  در زیر دست کسی خسته شده اید؟

آیا می خواهید  به آرزوهایی که همیشه دوستشان داشتید برسید؟

آیا می خواهید خودتان رییس خودتان باشید؟

آیا می خواهید به درآمد  خوبی برسید؟

آیا می خواهید  در زندگیتان تحول بزرگی رخ دهد؟

آیا می خواهید شرایط نابسامان فعلی را تغییر دهید؟

به شما تبریک می گویم همه این ها نشانه هایی است برای اینکه آماده هستید برای کار آفرینی.

اگر می خواهید بدانید کارآفرین بودن چه مزایایی دارد خواندن ادامه مطلب را به شما پیشنهاد میکنم.

۱ . کارآفرینی به نفع اقتصاد ملی ماست

در ایران  چرخه اقتصاد  کشور  از درآمد نفت  تامین می شود و می دانیم یک روزی ذخایر نفتی به پایان می رسد  اینجاست که نقش کارآفرین پررنگ می شود  نقشی که می تواند مکملی باشد برای اینکه چرخه اقتصادی کشور از راه های دیگر تامین شود و به خصوص به دست کارآفرینان جوان کشور عزیز ما.

۲. کارآفرینی تنها راه خاتمه دادن به فرار مغزهاست

در سال های اخیر شاهد آن بوده ایم که خیلی از جوانان فارغ التحصیل برای ادامه دادن تحصیلات و... ازایران خارج می شوند به راستی چه چیزی باعث خروج آن ها از کشور می شود .آن ها هیچ آینده روشنی در کشورشان تصور نمی کنند .در نظامی زندگی می کنیم  که در اکثر استخدامی ها به خصوص دولتی از پارتی بازی ها استفاده می کنند  بنابراین جوانان  نظام کشورشان را عادلانه نمی دانند و تصمیم به خروج از کشورشان می گیرند.

۳. کارآفرینی بهترین انگیزه برای بازگشت مغزهاست

طبق آمار رسمی حدود ۲۵ درصد از فارغ‌التحصیلان ایران در خارج از ایران زندگی می‌کنند. کسانی که عمدتا توانسته‌اند در کشورهای غربی موفقیت‌های خوبی کسب نمایند.. در چند سال اخیر شاهد آن بودیم که عده معدودی از آنها تنها به امید راه‌اندازی کسب و کارهای خود به ایران بازگشته‌اند و منشا اثر بسیاری از موفقیت‌های تجاری شده‌اند. به نظر می‌آید وجود فضای فعال برای کارآفرینی یکی از بزرگ‌ترین محرک‌هایی باشد که بتواند افراد نخبه خارج از کشور را برای بازگشت به ایران ترغیب نماید.

۴. کارآفرینی بهترین دارو برای درمان «تب مدرک‌گرایی» ایرانیان است

افزایش فارغ‌التحصیلان مقاطع بالا دیگر ارزش مدرک را پایین آورده و ناعادلانه بودن فضای استخدام بیش از پیش مدرک را بی‌اهمیت کرده است. فارغ‌التحصیلان لیسانس می‌دانند که در این اقتصاد مبتنی بر استخدام، کارمندی و حقوق‌بگیری، دیگر مدرک‌شان برای آنها موقعیت اجتماعی و شغلی خوبی به ارمغان نخواهد آورد. آنها تنها راه موفقیت را در ادامه تحصیل می‌بینند.اینجاست که کارافرینی می تواند  کمک کند تا افراد حتی با مدرک های پایین هم برای خود  شغلی ایجاد کنند و به درآمدهایی خوبی برسند.

۵. کارآفرینی به رشد شخصی افراد کمک می‌کند

کارآفرینان یاد  می‌گیرند منظم باشند، دقیق باشند، ارزش زمان را بفهمند، کار مفید انجام دهند، ارتباطات اجتماعی موثری برقرار نمایند، حسابگر باشند، خلاق باشند و نوآوری را سرلوحه خود قرار دهند، برای دیگران اهمیت قائل شوند و نسبت به دغدغه‌های جامعه حساس باشند.

6. کارآفرینی بهترین راه جلوگیری از انحرافات اخلاقی است

از قدیم گفته‌اند که بیکاری سرچشمه همه گناه‌هاست. کارآفرینان  کسانی هستند که وقتی دور هم هستند در مورد تجربیات حرفه‌ای صحبت می‌کنند از هم کمک می‌گیرند، به هم مشاوره می‌دهند. آنها کسانی هستند که زمانی برای اتلاف، برای مردم‌آزاری، اعتیاد، ریاکاری، دروغ، و برای تخریب، ندارند.

۷. کارآفرینی ضد احساس پوچی است

کارآفرینی دشمن افسردگی است. کارآفرینی به افراد هدف می‌دهد، به زندگی آنها معنا می‌بخشد و این بیش از هر دارو، بیش از هر برنامه فرهنگی، بیش از هر دستورالعمل و قانونی می‌تواند امید و روحیه را به جامعه بازگرداند.

 ۸. کارآفرینی نمود اقتصادی مردم‌سالاری در یک جامعه است

در یک نظام اقتصادی مردم‌سالارانه، آن چیزی تولید و مصرف می‌شود که ارزشی واقعی داشته باشد نه آنکه تنها گزینه موجود بوده و یا از پشتیبانی یک قدرت غیراقتصادی و دست‌بالا بهره‌مند باشد. از این رو، حق انتخاب مردم بالا رفته و کسب و کارها نیز مبتنی بر نیاز مردم محصولات و خدمات خود را به بازار عرضه خواهند کرد.

۹. کارآفرینی باعث افزایش روحیه ریسک‌پذیری و خلاقیت در یک جامعه محافظه‌کار، سنتی و کارمندگرا می‌شود

میزان «خلاقیت» و «ریسک‌پذیری» افراد یک جامعه در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع محسوب می‌شود. یک اکوسیستم کارآفرینی بستری برای بروز خلاقیت و نوآوری بوده و افراد را ترغیب به ریسک‌پذیری می‌کند. کارآفرینی باعث می‌شود جامعه ایران که به شدت تبدیل به یک جامعه محافظه‌کار، درون‌گرا و امنیت‌پسند شده است به تدریج به خلاقیت ارج نهاده و «ریسک‌پذیری» را از دایره رفتارهای نابهنجار خارج نماید.

۱۰. کارآفرینی بهترین راه برای به گردش درآوردن سرمایه‌های خوابیده است

بسیاری از کارآفرینان در ابتدای راه تلاش می‌کنند تا سرمایه‌های کوچک خود، اطرافیان و آشنایان را جذب کرده و به گردش درآورند. این بهترین راه در یک اقتصاد راکد است تا بتوان انبوه سرمایه‌های کوچکی را وارد چرخه اقتصادی کرده و نظام اقتصادی را به تکاپو واداشت. سرمایه‌های کوچکی که کسی متصور نمی‌شود بتواند اقتصادی را به پویایی وا دارد ولی با جمع انبوهی از این سرمایه‌های کوچک انباشته شده به اشکال مختلف می‌توان چرخه اقتصادی یک جامعه را سریع‌تر راه انداخت. این تنها هنر کارآفرینان است که بتوانند با این کار سرمایه‌های بزرگی را وارد عرصه بهره‌وری کنند.

۱۱. کارآفرینی تنها راه‌حل پدیده بیکاری ناشی از واسطه‌زدایی راهکارهای دیجیتال است

سیستم خرده‌فروشی بزرگ و کلانی مانند دیجی‌کالا را در نظر بگیرید. چنین پدیده‌های قدرتمندی به زودی در حوزه‌های دیگر کسب و کار و صنایع مبتنی بر فناوری ظهور پیدا خواهند کرد. چنین نهادهای تجاری قدرتمندی باعث نابودی بسیاری از مشاغل کوچک مبتنی بر واسطه‌گری خواهند شد. راه‌حل در کارآفرینی مجدد است. مردم ما باید کم کم عادت کنند تا برای بقای اقتصادی و اجتماعی به جای گرایش به شغل‌هایی با کمترین ارزش واقعی تولیدی به سمت شغل‌هایی با ارزش‌آفرینی واقعی بروند.

۱۲. کارآفرینی تنها راه برون‌رفت دانشگاه‌های راکد ایران است

دانشگاه‌های ایران برای نجات از گرداب‌های ناشی از نظام‌های علمی تقلیدی مبتنی بر ساختار و نه محتوی، تنها یک راه دارند و آن حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم یا همان دانشگاه‌های کارآفرین است. چنین دانشگاه‌هایی می‌توانند مبتنی بر نیازها و شرایط بومی کشورمان، فضای پویا و خلاقی از تولید و بکارگیری دانش ارزشمند را ایجاد نموده و منشا انتشار آن در جامعه شوند.

 

منبع:

www.karya.ir

برداشت آزاد خودم از این موضوع