۱- اندازه های خود را بشناسید.
من در هر فصلی کت و شلوار میخرم. من سایز خودم را به همۀ معیارهای اندازه گیری (از جمله اندازههای رایج در اروپا) می دانم. وقتی به فروشنده میگویم «چیزی به من بفروش» او بهتر از من سایز من را میداند و دقیقا سایز من را می گوید. اگر او مثلا سه سایز بالاتر یا پایینتر بگوید من فورا فروشگاه را ترک میکنم. عجیب است که بسیاری از تجارتپیشگان مشخصات و اندازه مناسب خود را نمیدانند . باید قیمت و اندازۀ هر چیزی که سفارش می دهید را بدانید.
۲- ابزارهای خود را بشناسید.
وقتی در یک رستوران خوب هستم، زمانی که متصدی رستوران لباسم را در کمد لباس بررسی میکند، بسیار لذت می برم. همچنین وقتی که مستخدم پس از اتمام پیش غذا خردههای غذا را تمیز میکند کیف میکنم. خیلی از ما ابزارهای مناسب برای تجارت خود را در اختیار داریم. لازم نیست همه چیز را درباره ابزارها و تاریخچۀ آنها بدانید اما باید طرز کار آنها را به درستی بدانیم.
۳- زمان خود را بشناسید.
مربی خصوصی من وقتی پای مدیریت زمان در میان باشد، آدم فوق العاده ای است. هر وقت تمرین میکنیم، او دقیقا سر ۶۰ دقیقه تمام میکند. من همیشه در عجبم که او چطور این کار را میکند؛ بویژه اینکه او طوری مرا مشغول میکند که وقت نگاه کردن به ساعت را ندارم. آنهایی که به زمان آگاهند، میتوانند برنامههای خود را مدیریت کنند. اگر همیشه در تجارت خود دچار کمبود زمان میشوید، حق ندارید کار خود را توسعه دهید. بر عکس آنهایی که بر زمان مسلطند، توان خدمت رسانی به همۀ مشتریها را به بهترین نحو خواهند داشت.
۴- انرژی خود را بشناسید.
وقتی برای خوردن خوراک خرچنگ مورد علاقهام آماده میشدم، یک مستخدم دست و پا چلفتی سعی در جلب توجه من داشت و به من میگفت که دفعه بعد هم پیش او بروم. او سعی داشت خود را مهربان و فعال جلوه دهد اما برعکس بود. او با اینکه جوان بود ولی هر شب به خاطر عدم مدیریت انرژی خود دچار خستگی زود هنگام میشد. سخت کار کردن، نشانه هوش نیست.
۵- کارمندان خود را بشناسید.
من شخصا یک لشکر دستیار دارم که به من کمک میکنند. شناختن کارمندان به شما کمک میکند که کار خود را بدون عیب و نقص انجام دهید.اگر کارمندان خود را به درستی انتخاب کنید در کار خود بینظیر خواهید بود.
۶- پول خود را بشناسید.
بیشتر حرفهای ها نمیدانند چقدر در حساب بانکی خود دارند. همۀ افراد جامعه هزینههایی می پردازند که از آن آگاه نیستند.وقتی پول خود را مدیریت میکنید، درآمد خود را بیشتر میکنید. باید دقیقا بدانید چقدر درآمد دارید و چقدر هزینه یا پس انداز میکنید.
۷- مشتریان خود را بشناسید.
من بهترینها را برای مشتریانم کنار میگذارم. آنها در واقع همۀ پولی را که در میآورید پرداخت میکنند. پس باید مراقب آنها باشید. اطمینان یافتن از رضایت مشتری، باید اولین اولویت شما باشد.
منبع:
http://www.entrepreneur.com/article/252629
برداشت آزاد خودم از این موضوع.